S cieľom uľahčiť užívateľom používať naše webové stránky využívame cookies. Používaním našich stránok súhlasíte s ukladaním súborov cookie na vašom počítači / zariadení. Nastavenia cookies môžete zmeniť v nastavení vášho prehliadača.

POZOR!!!

Minimálna výška

nákupu pre slovenských

zákazníkov je 6 eur.

 

NAŠI PARTNERI

Kreativko

www.kreativko.sk

 

NOVINKY

arr3VšIMLI STE SI ZMENU?Možno ste si všimli, že sa zmenil vzhľad nášho e-shopu. Aby sme Vám vyšli maximálne v ústrety,... arr3CHCETE JU VYHODIŤ?Komponenty na Vašej bižutérii už nie sú ako nové? Na bižutérii zakúpenej v našom e-shope sa...

TOVAR V AKCII

naša cena 14,00 EUR
skladom
naša cena 13,00 EUR
skladom
naša cena 26,00 EUR
skladom

 

 


OCHRANA OSOBNÝCH ÚDAJOV

 

Ochrana osobných údajov

 

Spracovanie osobných údajov je založené na súhlase dotknutých osôb pre účely vybavenia objednávky, spracovania daňových a účtovných dokladov, prepravy a doručenia zásielky, registrácie zákazníka a komunikácie so zákazníkom, marketingu a iné aktivity internetového obchodníka.

 

1. TOTOŽNOSŤ A  KONTAKTNÉ ÚDAJE PREVÁDZKOVATEĽA

 

Prevádzkovateľom Vašich osobných údajov je:

Anna Dratvová

Miesto podnikania: Andrusovova  909/1,  851 01 Bratislava, Slovenská republika, IČO: 47804246, DIČ: 1037599706, zapísaná v živnostenskom registri č. 110-234320, OU-BA-OZP1-2014/044144-2 (ďalej len „prevádzkovateľ“)

Adresa pre doručovanie: Andrusovova 909/1, 851 01 Bratislava, Slovenská republika

Adresa elektronickej pošty: info@kreativnekoralky.sk, telefón: +421 2 63811003

Prevádzkovateľ vedie E-shop: www.kreativnekoralky.sk

Prevádzkovateľ nemenoval zodpovednú osobu pre dohľad nad ochranou osobných údajov.

 

2. ZÁKONNÝ DÔVOD SPRACOVANIA OSOBNÝCH ÚDAJOV

 

Zákonným dôvodom spracovania Vašich osobných údajov je Váš súhlas, dávaný týmto prevádzkovateľovi v zmysle čl. 6 ods. 1 písm. a) Nariadenia Európskeho parlamentu a Rady 2016/679 o ochrane fyzických osôb pri spracovaní osobných údajov a o voľnom pohybe týchto údajov a o zrušení smernice 95/46/ES - všeobecné nariadenie o ochrane osobných údajov (ďalej len „nariadenie“). Zákonným dôvodom spracovania osobných údajov je tiež § 13 ods. 1 písm. a) zákona č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov.

 

3. ROZSAH SPRACOVANIA OSOBNÝCH ÚDAJOV

 

Prevádzkovateľ spracováva nasledovné osobné údaje:

meno a priezvisko

ulica a popisné číslo

poštové smerovacie číslo

mesto

krajina

e-mailová adresa

telefónne číslo

IP adresa

 

4. ÚČEL SPRACOVANIA OSOBNÝCH ÚDAJOV

 

Účelom spracovania Vašich osobných údajov je:

vybavenie a realizácia objednávky

spracovanie účtovných a daňových dokladov

preprava a doručenie zásielky na kontaktnú adresu zákazníka

(nepovinná) registrácia zákazníka na portáli: www.kreativnekoralky.sk

komunikácia so zákazníkom (upresnenie alebo doplnenie údajov, riešenie reklamácií a pod.)

marketing (obchodné oznámenia a iné marketingové aktivity)

Zo strany prevádzkovateľa nedochádza k automatickému individuálnemu rozhodovaniu v zmysle čl. 22 nariadenia.

 

5. DOBA ULOŽENIA OSOBNÝCH ÚDAJOV

 

Doba, počas ktorej bude mať prevádzkovateľ Vaše osobné údaje uložené sú 3 roky, najdlhšie však do odvolania Vášho súhlasu so spracovaním osobných údajov (na tento účel spracovania).

Vaše osobné údaje budú z dôvodu vedenia účtovných záznamov a daňových dokladov bezpečne uložené, spracovávané a archivované po dobu 10 rokov od poslednej zrealizovanej objednávky v zmysle zákona č. 431/2002 Z. z. o účtovníctve v znení neskorších predpisov.

 

6. ĎALŠÍ PRÍJEMCOVIA OSOBNÝCH ÚDAJOV

 

Príjemcom Vašich osobných údajov je spoločnosť Bohemiasoft, s. r. o., ktorá je prevádzkovateľom e-shopového systému Webareal. Na tomto systéme je prevádzkovaný E-shop: www.kreativnekoralky.sk. Podmienky ochrany osobných údajov spoločnosti Bohemiasoft, s. r. o. sú dostupné na: https://www.webareal.sk/gdpr/ochrana-osobnich-udaju-gdpr-zpracovatelska.pdf.

Ďalším príjemcom osobných údajov je Slovenská pošta, a. s., ktorá je prepravcom a doručovateľom Vašich zásielok. Právnym základom spracovania osobných údajov Slovenskou poštou, a. s. v zmysle čl. 6 písm. c) GDPR (General Data Protection Regulation) je zákon č. 324/2011 Z. z. o poštových službách a o zmene a doplnení niektorých zákonov. Slovenská pošta, a.s. spracováva osobné údaje prostredníctvom poverených osôb, ktoré spracovávajú osobné údaje v zmysle platnej legislatívy o ochrane osobných údajov.

 

7. PRÁVA DOTKNUTEJ OSOBY

 

Za podmienok stanovených v nariadení máte právo požadovať od prevádzkovateľa prístup k Vašim osobným údajom, právo na opravu alebo vymazanie Vašich osobných údajov, prípadne obmedzenie ich spracovania, právo namietať proti spracovaniu Vašich osobných údajov a právo na prenosnosť Vašich osobných údajov.

Máte právo kedykoľvek odvolať súhlas so spracovaním Vašich osobných údajov daný prevádzkovateľovi a to zaslaním emailu na info@kreativnekoralky.sk. Týmto však nie je dotknutá zákonnosť spracovania Vašich osobných údajov pred takýmto odvolaním súhlasu.

Ak sa domnievate, že spracovaním Vašich osobných údajov bolo porušené alebo je porušované nariadenie, máte okrem iného právo podať sťažnosť dozornému orgánu.

Nemáte povinnosť osobné údaje poskytnúť. Poskytnutie Vašich osobných údajov nie je zákonnou či zmluvnou požiadavkou a ani nie je požiadavkou, ktorá je nutná k uzatvoreniu zmluvy.

 

Tieto podmienky nadobúdajú účinnosť dňom 25. 5. 2018.

ODQ5Y2Zk